Rólunk

A kezdetek óta arra törekszünk, hogy vendégeink igazán otthonosan érezhessék magukat nálunk. Büszkék vagyunk rá, hogy kisebb-nagyobb csoportok, táborvezetők és diákok is szívesen választanak minket újra és újra rendezvényeik vagy nyaralásuk helyszíneként. A hely varázsa, a nyugodt és békés környezet, a hatalmas zöld terület nyugalma nem csak a hozzánk látogatókat, de minket is rabul ejtett. Védjük, óvjuk, csinosítgatjuk, akárcsak saját otthonunkat, így vendégeinket is barátsággal és családias hangulattal várjuk az ország bármely pontjáról.

Az épület két szárnyra osztott, mindkét oldal három-három szobát rejt magában. A szobákban fa emeletes ágyak találhatóak, így az épületben egyszerre akár 48 fő nyugodt pihenése is megoldható. Tisztálkodásra közös zuhanyzó és wc helyiségek állnak rendelkezésre.

Kísérőknek ezen felül egy saját fürdőszobás kisebb szobát tudunk biztosítani.

A két folyosóról rögtön egy tágas, közös térre csöppenünk, mely számos lehetőséget rejt magában csapatépítésre, kikapcsolódásra és pihenésre. Csocsó, ping-pong asztal, társasjátékok, televízió, kanapék, székek, asztalok…minden megtalálható ami egy igazán felszabadító programhoz szükséges lehet.

Étkezés

Konyhánk zárható szekrényei rengeteg tárolási lehetőséggel jelentenek a társaság minden tagjának. Elektromos tűzhelyekkel, három hatalmas hűtővel, vízforralóval, mikrohullámú sütővel, kávéfőzővel, evőeszközökkel, tányérokkal és egyéb konyhai kiegészítőkkel arra törekszünk, hogy vendégeink lakóhelyüktől távol is igazán otthon érezhessék magukat.

Szállásunk konyhája önellátásra egész nap rendelkezésre áll, éttermi szolgáltatást, reggeliztetést helyben nem vállalunk.

Igény esetén tájékoztatást és elérhetőséget biztosítunk a közeli éttermek által nyújtott menüs, helyben fogyasztási vagy akár házhozszállítási lehetőségeiről. Ennek megszervezésérben kérésre segítséget is nyújtunk.

aba étkezés

További lehetőségek

Szálláshelyünk kitűnő helyszíne konferenciák, előadássorozatok lebonyolításának is. A közös térben felszerelt vetítővászonhoz projektor, hangfal és akár mikrofon is bérelhető. Nem elhanyagolható, hogy a több napos rendezvény esetén a résztvevőknek a szervező akár szálláslehetőséggel is tud szolgálni.

Érdeklődjön szabad időpontok iránt!

E-mail címünk: ifiszallo.info@gmail.com