Kapcsolati információk

Hazatalálás Alapítvány

adószám: 18502394-2-07

e-mail cím: ifiszallo.info@gmail.com

cím: 8127 Aba, Kifaludy u. 12. 360/2 hrsz.

web: www.hazatalalas-alapitvany.hu

Térkép:

Az ifjúsági szállásra autóval Székesfehérvár felől a 63 főúton juthatunk el. Abára érve az 50km-es sebességkorlátozó táblánál óvatosan közlekedjünk, ugyanis telepített sebességmérő van kihelyezve. Azt követően szinte azonnal jobbra fordulunk a Rákóczi utcára. Ezen haladva, az utca közepe táján egy Coop ABC és a település vasboltja által körbeölelt kereszteződésbe fordulunk le balra. A Dózsa utcára érkeztünk, melyen egészen addig haladunk, ameddig el nem hagyjuk a bal oldalon található Óvoda épületét. Ne közvetlenül mellette, hanem egy utcával odébb kanyarodjunk balra a Kastélykert utcára. Az út végén ugyancsak balra vesszük az irányt és ha jó helyen járunk, hamarosan szemünk elé tárul a már messziről hívogató szállásépület faragott kapuja.

Menetrend szerinti járattal

Székesfehérvár-Buszpályaudvar 2-es számú megállója felől gyakran indul közvetlen járat Abára, ahol érdemes a “Milleneumi park” leszállóhelyet választani. A buszmegállóból a Coop Abc melletti kis erdőbe vegyük az irányt, majd követve az utat könnyed gyaloglással percek alatt a szállóhoz érhetünk.

Az aktuális buszmenetrendről indulás előtt tájékozódjon a www.menetrendek.hu oldalon!